Hemsida! – Ger en 20-årspresent till mig själv!

Posted on

Jag har använt en hel del sociala medier under en längre tid, men vid flera tillfällen känt ett behov av att kunna resonera kring politiken på mer än 140 tecken eller en facebookstatus. Idag, på min 20-årsdag, tyckte jag att det var passande att ge mig själv en hemsida för att få just den möjligheten. Här kommer ni kunna följa mig i mitt arbete, läsa om mina och andras politiska förslag samt en hel del recensioner av det som händer runt omkring oss. Hemsidan knyter ihop mina andra plattformar, som ni hittar till höger, och gör att ni dessutom kan hålla koll på vad jag gör och tycker om olika saker. Dessutom vill jag att hemsidan ska bli en ytterligare plattform för mig som politiker att lyssna på vad Du tycker och tänker, på dina förslag och idéer för hur vi tillsammans kan få en bättre vardag! Jag hoppas att du kommer gilla min hemsida, har du några synpunkter så tveka inte att höra av dig!

Avslutningsvis vill jag tacka David Rutqvist för att han stått ut med sin troligtvis petigaste kund hittills, och gjort den här hemsidan!

Kommentarer

© Oliver Rosengren 2012